Blogger Backgrounds

Saturday, October 13

OMG !!

assalamualaikum .. hye .. peeppss ..
hmm .. pejam celik - pejam celik lebey kurang 3 mggu 
je lagi nak SPM !!! OMG !! RISAU + TAKOT + SEDIH 
n macam2 lagi lar !! macam mane nieeee ???
da bersediakah ?? hmm .. alyaa pon tak tahu .. :( ..
semalam kan cikgu fizik a.k.a cikgu kamariah .. :D
dye bg motivasi a.k.a ceramh percuma dekat kitaorng .. mane idaknyerr ..
SPM nak dekat tp kitaorng ?? enta laa .. cm tade pape je ..
itu cikgu lar yg ckp .. pdahal kitaorang da cuak gileeerr + tension thap
maksima da niee !! haiiyooo .. utk mereleasekannya kitaorng pon berkukik2 la ..
hahaha .. *oppss tekeluar pulak kukik2* .. maap kan saye !!
nak taw tak cikgu alya ckp ape ?? cennggini ..
awak semua nie sye tngok masih ber kukik2 lg .. 
org sepatutnya tak de dah na berkukik2 nie .. SPM lagi 3 mggu je ..
awak nak tahu awak bace 1 muka surat pas tuh awk berkukik2 ..
habis 15 muka surat hilang cm tuh je ..
kalau kawan awk ajak bersembang jgn kawan dgn dye ..
biar kan dye .. nanti lepas habis SPM awak nak berkukik2 3 bulan tuh
awak kukik2 lar .. tp kalau time awak dapat result tuh awak nangis siap lar
awak .. nanti sye jumpe awak saye ckp PADAN MUKE !!
itu yg awak nak sangat kaaannn !! so ade 3 minnggu lagi utk awk berubah !!
*alamak time tuh alya tersentap and insaf sekejap*
aikk .. sekejap je ?? takk laaarr !! skarang nie pon da insaff !! fb pon da deactive ..
so mase alya tade lar membazir tok fb kann !! hmm .. peeaaaceee !!
lepas jangan terkejot budak 5 persona sume jadi bisu !!
tak bercakap antara satu sama lain .. pergi rehat or mane2 pon sume sengsorang !!
da takk bersama lagi !! hmm .. mmg harapan je lar kan nak cenggitu ..
hehe .. ok lar .. nak g makan .. ptg nie ade tusyen lagi .. haiyyoo ..
>,< .. ekhh .. tape2 .. SPM nak dekat .. usaha !! chaiyok2 ..
k .. assalamualaikum .. tata ..




foot note:MALAYSIA BOLEH,SAYA BOLEH !!


maceyh sebab sudi bace story merapu meraban saye =)

No comments:

Post a Comment