Blogger Backgrounds

Wednesday, December 26

sedehhh !!

assalamualaikum .. sedehnya !!! alahai ..
menyesal sungguh rasanya !! tuh lah pesal pegi gatai tangan sangat nak stalker2 ..
kan padan muka !!hurmm .. tak nakk peegggii PLKN !! pliisss ...
aktiviti dia tak besttt !! dah lah time abg alya kawin nanti tak dapat blik !! 
sedeh kooottt ... tolong lahh .. sape nak gnti kan alya ?? meh lah ...
hurrmm .. klahh .. dah pagi nieh .. nak tido lah .. 
babai .. assalamualaikum .. 


nota lutut : terasa dengan awak kawannn !! tak apa lah .. sabar aje lah kan ..
hemm

maceyh sebab sudi bace story merapu meraban saye =)

Thursday, December 13

MISERY !!

assalamualaikum .. eh dah lama tak update blog nieh .. rindu pulak rasanya !!
hahaha *ayatpoyosgila* .. hmm .. dah 2 minggu dah alya habes SPM .. 
so sekarang duduk rumah n menjadi penganggur terhormat !! ulang suara ..
PENGANGGUR TERHORMAT .. 
duduk rumah apa lagi semestinya lah melakukan aktiviti2 utk membesarkan 
badan yg sudah tersedianya besar lah kan ..  haiyoo.. sedih gila .. tuh lah ..
time sekolah tak habes2 sibuk je nak merdeka !! bila dah habes pulak 
sibuk je nak pegi sekolah ..PADAN MUKA !!
siyesly alya jeles gilaaa kat kzen2 alya sbb dorang boleh merayau ...
huuuuhhhh !!! tensioooonn ... 


haiisshh bila lah alya nak dpat lesen niehh .. haiiyaaa ... sengsara gila kot !!!
gara2 tngah amek lesen alya tak dpat g ipoh .. emm .. menyesal gila tahu tak ??
dah lah amek lesen sensorang .. time dgar ceramah tuh bosan + mengantok gila ..
nak tido takot .. haha .. tp alya tngok orng yg duduk sebelah alya tuh bukan 
maen syiiookk lg dia tuh .. ciss .. tak aci btol .. nak taw satu rahsia tak >,< ??
time org tuh bg ceramah kan alya tak berape phm dia ckp apa .. 
bahase utara dia pekat sangat !! tak dapat nak memahami .. org gelak alya pon
gelak jugak !! padahal tak paham .. hahaha .. *sambiltersenyumsenyum* ..
dah lah budak2 kat sini tak mo ckp ngan alya sebab alya tak reti ckp bahasa utara ..
mesti dorang engt alya berlagak .. ceiitt .. sabar aje lah ..
tp nak wat cam mane kan .. kena lah redha dgan ketentuanNya .. *poyos lagi* ..
haha .. 


bulan dpan kena pergi PLKN pulak .. emm .. memacam lah ... sengaja je tak mo bg alya berjalan
gamaknya !! ceiiittt ... *muka sedeh* .. haiiyyaa .. sakit pulak hati kita nieh dibuatnya ..
after PLKN nieh jgn terkejut pulak kalau alya dah kurus ... kah3 .. *perasangila*
haha .. ok lah .. alya dah penat menaip .. tata .. assalamualaikum ..


p/s: hope result ty gempak .. :)


maceyh sebab sudi bace story merapu meraban saye =)