Blogger Backgrounds

Tuesday, April 16

kerinduan melanda .. :')

assalamualaikum .. wink wink .. hai semua .. :)
fuuhhh fuuhhh .. dah berdebu dah blog nieh ..
maklom lah .. dah lama tak update .. busy laahhh .. busy mengalahkan
PM taw .. ngeh3 .. #nampakbenornipunyer# hoho ..
btw .. hari nieh genap lah sebulan alya jadik penganggggur teeerrrrhooorrrmat .. ;)
bosaaan tahhuu .. :') .. hmm .. malam2 cenggini rindu pulak kat budak2 dorm alya a.k.a miss jemah ..
cun taak nama kami ?? ^^ . cun lahh tuh .. #mengakujelah# . haha .. bila tenggok keadaan sekeliling teringat mereka .. :')
rindu rindu rinduuuu .. :') .. alya rasa sangat sangat sangat bersyukur dapat satu dorm dengan dorang .. 
kitaorang kalau sehari tak ketawa mmg bukan p4 lah namanyaaa .. haha ..
kami sayaaangg gilaaa antara satu sama lain .. hope one day kami dapat jumpa lagi ..
banyak gilaa kenangan yang kami cipta kat sana ..
kitaorang pernah makan bihun letak air teh 'o'.. kesian taak ? -.- ..
gara gara bihun dia keras sangat so kami terpaksa lah melakukan sedemikian rupa .. hmm .. #ayatskemahabis# .. yg alya betol betol tak boleh lupa masa hari penutup ..
penat kot berdiri lelama .. nak pengsan je rasaa .. haha .. time tuh sepatutnya tak boleh b'ckp tp alya
dgn selamba cicak nya boleh pulak bekomunikasi dgn ketua dorm alya .. haha .. lawak betol ..
ayat dia cenggini ..

alya : lynn kitaa tak larat ..#mukapucatgila ..
lynn : hanya m'angguk sahaja .. 
alya : kita nak pengsan lahhh ..
lynn : kita pon sama .. ==" ..

tetiba majlis dah nak habis .. on the spot tenaga teros ada balik ..
kah kah kah .. lawak gilaaa .. 
okey lah .. dah malam nie .. mahu tido .. assalamualaikum ..



#wirawati kem PLKN NILAM EHSAN BIDOR company bravo bernombor indeks 558 ..
:')





maceyh sebab sudi bace story merapu meraban saye =)

No comments:

Post a Comment