Blogger Backgrounds

Saturday, May 18

tahniaahh !!

assalamualaikum .. fuhh .. dah lama gilooss alya tak update blog ..
saja jee malas naakk update .. hoho .. actually, semalam result UPU dah keluar ..
alya tak dapat laaaahhh .. sedih ?? ermm .. tipu lah kalau kata tak sedih langsung ..
ada lah rasa sedih sikit .. tp sikit jee laahh sebab alya memang tak mengharap langsung ..
dulu iyaa lahh tp lepas alya kena brainwash dgn family teros tak mengharap ..
hewhew .. alya engt lagik ayat akak alya ..dia kata cenggini ..

Alya : bila lah result upu nak keluar nieh ??? nak keluar dari form 6 niehh !!! hmmm
akak : tak payah lah mengharap sangat .. nanti kalau tak dapat mesti sedeh gilaaa ..
alya : ehh .. iyaa kee ??tp ..errr .. entah laahh ..
akak : percayalah .. sekarang ramai sangat saingan ..
alya : ohh .. yelahh .. start hari tuh alya dah berhenti berharap .. haha

bila alya baca status kawan kawan alya yg frust menonggeng tak dapat upu tuh alya kesian je tengokk ..
hmm .. tak apalaahh .. act, belajar dekat mana mana sama jee .. janji niat nak belajar jee yang
penting kaannn .. alya rasa alya stay form 6 jaa kot .. form 6 pon best apa ...
hehe .. jimat masa taaww .. :) ..
oke lahh .. ada kerja sikit .. tata .. assalamualaikum ..




p/s : tahniah pada mereka yg dapat UPU dgn matrik tuh !! :)

maceyh sebab sudi bace story merapu meraban saye =)

No comments:

Post a Comment